Teryna z wędzonej piersi gęsi z pieprzem Sarawak
Opis
Subtelne aromaty starannie wybranych ziół nadają wędzonej piersi kaczki niepowtarzalny i oryginalny smak. Podana na tostach lub świeżym chlebie zaspokoi najbardziej wymagających smakoszy.
Skład: wędzona pierś z gęsi 20% (pierś gęsi, sól, przyprawy, enzymy, substancja konserwująca: azotyn sodu), mięso z kaczki, mięso wieprzowe, wątróbka drobiowa, tłuszcz wieprzowy, woda, całe jaja, skrobia ziemniaczana, żelatyna, sól, pieprz sarawak (0,2%), czarny pieprz, sproszkowany czosnek, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Specyfikacja
Teryny i wędliny | |
---|---|
Waga netto | 0,1 kg |
Czas dostawy | od 1 do 7 dni |
Cena za kg | 120 zł |
Warunki przechowywania | Przechowywać w temperaturze pokojowej |
Alergeny | Jaja |
Termin przydatności do spożycia | 30.05.2022 |