Zadzwoń lub napisz:
sklep@lamaree.pl

Udziec jagnięcy z kością

udziec_jagniecy
78,50 zł / kg
74,76 zł (netto)
Cena może ulec zmianie Na zamówienie Tylko transport chłodniczy
Dostępność: Na zamówienie
Kod: MI0005
Dostawa: już od 19,00 zł Szczegóły
Transport chłodniczy La Marée 19,00 zł
Odbiór osobisty W-wa 0,00 zł
Cechy szczególne
Nazwa gigot d'agneau, coscia d'agnello, leg of lamb
Waga netto ok. 3 kg

Opis

Kraj pochodzenia: Francja. We Francji tradycyjnie podawany na niedzielny obiad. Piecze się go wolno i nie za długo, aby mięso nie straciło soczystości, delikatności i smaku - w środku gigot powinien być lekko różowy. Przed pieczeniem można zamarynować go z czosnkiem, doskonale smakuje też przyprawiony ziołami - tymiankiem, bazylią, miętą, estragonem, rozmarynem. Mięso świeże, niemrożone.

Specyfikacja

Mięso
Nazwa gigot d'agneau, coscia d'agnello, leg of lamb
Waga netto ok. 3 kg
Minimum zamówienia 1 szt
Czas dostawy ok. 2 dni, zamówienie poniedziałki, dostawa w środy
Dostawa Transport chłodniczy lub odbiór od kierowcy (W-wa, Wrocław, Katowice, Kraków)/odbiór osobisty (W-wa)
Cena Uwaga, cena może ulec zmianie. Ostateczna cena podawana jest przy zamówieniu
Na zamówienie Uwaga, produkt dostępny jedynie w sprzedaży telefonicznej
Warunki przechowywania od 0 do 2 C
Termin przydatności do spożycia Podawany przy składaniu zamówienia